Cipőt a cipőboltból, cserépkályhát a kályhacsempe gyártótól


A „cipőt a cipőboltból”egy gyakran emlegetett reklámszöveg a rendszerváltás előtti időszakból, melyet mostanában antireklámként szoktak emlegetni. A cserépkályhát a kályhacsempe gyártótól mondat viszont, a manapság gyakran emlegetett válság, valamint a magas gázárak idején igen csak fontos lehet.

A gyártótól való vásárlás esetén az értékesítési láncból kimarad egy fontos tétel, mégpedig a viszonteladó. Ezen értékesítési rendszer egyre ritkább, hiszen a viszonteladókon keresztüli kereskedelem egy népszerű ágazat.

Az Idill Cserépkályha és Kandalló Stúdió már több mint 20 éve – az Esztergomi Kályhagyár 1995-ös megszűnése óta – dolgozik azért, hogy a magyar piacon továbbra is elérhető legyen a kiváló minőségű kályhacsempe. A gyártás során kipróbált technikákat alkalmazunk, amelyek garantálják, hogy csakis elsőrangú csempék kerüljenek ki a kezünk alól.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő cserépkályha csempe nélkül nem építhető kielégítő kályha. Gyártóként ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőség folyamatos ellenőrzésére.

Nem ismerünk lehetetlent. Ha az egyedi cserépkályha egyedi csempéket kíván, készek vagyunk akár egyetlen speciális darabot is legyártani, hogy megvalósíthassuk álmait, és lakásában olyan kályha állhasson, amilyet mindig is szeretett volna.

Kézben tartjuk az összes részfeladatot, ezzel biztosítva, hogy vásárlóink csakis kifogástalan termékeket kapjanak. Mivel mi magunk készítjük a csempéket, a cserépkályha garanciája ezekre is kiterjed.

 

cserépkályha építése 1cserépkályha építése 2cserépkályha építés 3. fázisegyedi cserépkályhaa kész cserépkályha