Hogyan készül a cserépkályha csempe?


A hagyományos préseléses technikával, kézzel készített kályhacsempe a legjobb hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a cserépkályhák építésére ez alkalmas a leginkább. Az idő már bebizonyította, hogy száz-kétszáz évvel ezelőtt hasonló technikával készült cserépkályhák, kályhacsempék még gyakran épek, és már senki nem tudja, hogy hányszor voltak átrakva.

A rugalmas, kis szériában történő gyártás lehetővé teszi az egyedi csempe és cserépkályha elképzelések megvalósítását is. A samottőrleménnyel dúsított alapanyag igen nagy hőtároló képességgel rendelkezik. A gyártás már a konkrét tervek alapján meghatározott darabszám szerint történik, a minőségi követelmények fokozott ellenőrzése mellett.

A gyártótól való vásárlás és komplex kiviteleztetés előnye, hogy az alapanyagtól, az agyagtól a kész cserépkályháig végigkövethető a folyamat. Ez azt is jelenti, hogy a cég által vállalt garancia a csempétől a fűtő cserépkályháig terjed.

Kályhacsempe készítés egyes mozzanatai képekben:

kályhacsempe választék egyedi kályhacsempe készítése 1 egyedi cserépkályha csempe 2 egyedi kályhacsempe 3. lépés egyedi csempék cserépkályha csempe kézzel cserépkályha csempe a kész kályhacsempék