Cserépkályhák


Miért érdemes a cserépkályha mellett dönteni?

Vannak dolgok, amelyeket azért kedvelünk, mert szépek. Vannak olyanok, amelyekhez azért ragaszkodunk, mert praktikusak. Egy jól megépített cserépkályha eszerint duplán szerethető, hiszen esztétikailag is értéket képvisel, emellett az év jelentős részében melegséggel tölti be otthonunkat.

Cserépkályha referenciáink:

mexikói cserépkályha

Mexikói kézzel festett csempékkel díszített cserépkályha. Kifűtött légtér: 150m3 Szükséges famennyiség:10-15kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

kandalló helyére épült cserépkályha

Kandalló helyére épült fehér cserépkályha. Kifűtött légtér: 150m3 Szükséges famennyiség:10-15kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

Effektes barna párkányos cserépkályha a nappaliban. Kifűtött légtér:180m3 Szükséges famennyiség:12-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

egyedi cserépkályha

50m2-es kis családi házat fűt ki önállóan a képen szereplő cserépkályha. Kifűtött légtér:150m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

terra effektes cserépkályha

Két oldalról kellemes odakucorodni a terra effekt cserépkályhához. Kifűtött légtér: 200m3 Szükséges famennyiség:15-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

biotűzteres egyedi cserépkályha

Külső levegő ellátással készült cserépkályha, biotűztér kialakítással. Kifűtött légtér:220m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

térelválasztó cserépkályha egyedileg

Nappali és étkező közé épült cserépkályha a térelválasztó szerepét is betölti. Kifűtött légtér:200m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

kályha nappali-konyhába

A nappali-konyhában álló kályhát a mögötte elhelyezkedő helységből fűtik. Kifűtött légtér: 200m3 Szükséges famennyiség: 14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

sarok cserépkályha

Sarokban elhelyezkedő selyem matt bézs cserépkályha a nappali étkezőt melegíti. Kifűtött légtér:200m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

oldalfülkés kályha

A nappali egyik falfelületén végig elterülő cserépkályha kis oldalfülkével. Kifűtött légtér: 200m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

selyem bézs cserépkályha

Gazdagon tagolt selyem bézs cserépkályha, fényes, barna párkányokkal. Kifűtött légtér:220m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

egyedi sarok cserépkályha

Sarokban elhelyezkedő fényes barnás cserépkályha a nappalit és a konyha étkezőt fűti. Kifűtött légtér:230m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

egyedi kályha lépcsőnél

35m2-es nappaliban álló cserépkályha, a lépcsőfeljárón keresztül a felső szintet is temperálja. Kifűtött légtér:230m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

ülőkével készült cserépkályha

Fényes zöld cserépkályha kétoldali ülőkével a nappali központi helyén. Kifűtött légtér: 200m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

egyedi fűtőberendezés

Színében és formájában egyaránt a környezethez illeszkedő cserépkályha. Kifűtött légtér: 230m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

 

IMG_0113

Vízteres csempekandalló, mely az egész házat fűti,de készülhet cserépkályhaként is.

 

IMG_0118

Családi ház alsó szintjét fűti ez a selyem beige színű cserépkályha. Kifűtött légtér:240m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oldalt elhelyezkedő fatárolóval készült cserépkályha. Kifűtött légtér:180m3 Szükséges famennyiség: 10-15kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nappali közepén helyezkedik el ez a tört fehér színű cserépkályha. Kifűtött légtér:200m3 Szükséges famennyiség:12-16kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

P1020979

Nappali konyhát fűti ez a terra párkányokkal épült cserépkályha. Kifűtött légtér:240m3 Szükséges famennyiség:14-20kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

tagolt cserépkályha egyedi színnel

Gazdagon tagolt cserépkályha egyedileg kikevert színből a megrendelő igényei szerint. Kifűtött légtér:150m3 Szükséges famennyiség:14-18kg/nap. Napi egyszeri befűtéssel.

Miért gazdaságos cserépkályhával fűteni?

Egy szakszerűen kivitelezett cserépkályha életre szóló választás. Ha egyszer emellett dönt, hamar megtapasztalja az előnyeit, elsősorban, hogy kellemes, egyenletes hőérzet alakul ki a lakásban a néhány percig tartó befűtést követően. Elég naponta egyszer begyújtani, miután csak annyi dolga van, hogy élvezi a kellemes meleget. A belső szerkezet úgy kerül kialakításra, hogy ne csak az égésből származó hőt hasznosítsa, hanem azt is, amelyet a füst tárol, így a vastag falak egész nap onthatják magukból a meleget.

Mivel ez egy rendkívül költséghatékony fűtési megoldás, Ön is örömmel fogja tapasztalni, hogy mennyit takarít meg a közüzemi számlákon. Fontolja meg! A cserépkályha-építés egyszeri, és hamar megtérülő beruházás.

Egyedi cserépkályha – ahogyan Ön elképzeli!

Való igaz, hogy legtöbben családi házakból ismerik ezt a fűtési módot, ám nekünk elhiheti, ahol kémény van, ott cserépkályha is lehet. Engedje el nyugodtan tervezéskor a fantáziáját, és válassza ki az Önnek tetsző cserépkályha csempét!

Egy másik általános tévhit, hogy a cserépkályha kizárólag klasszikus környezetben mutat jól. Mivel egyedi tervezés alapján dolgozunk, számunkra nem probléma, hogy az Ön lakásának stílusához igazodjunk, legyen szó akár modern, minimalista dizájnról. Úgy gondoljuk, hogy a kályha nemcsak hőforrás, hanem egyben a lakás dísze is, ezért – a kívánt minőség érdekében – kizárólag saját készítésű, vagy megbízható forrásból származó kályhacsempékkel dolgozunk.

A környezettudatos fűtési megoldás

Akik a környezetbarát fűtési módokat részesítik előnyben, azok számára a cserépkályha szintén kiváló választás, ugyanis az égés során keletkező károsanyag-kibocsátás minimális, ha a kályha jól megépített és a tüzelőanyag is megfelelő. Tudta, hogy a fatüzelésű változatok száz százalékban megújuló energiaforrással működnek? Emiatt a passzív házat építők között ez igencsak kedvelt fűtési technológia.

Felelősségvállalás a kivitelezésben

25 szakmában eltöltött év rendkívüli tapasztalatot jelent. Cégünk hírnevét a számtalan korábban megépített, és kiválóan működő cserépkályha öregbíti.
Önt is arra biztatjuk, forduljon hozzánk bizalommal!