Cserépkályha csempe választékunk


Minden itt látható kályhacsempe munkatársaink szaktudását és gondosságát dicséri. A cserépkályha csempe gyártása során kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, hiszen csak ezekkel érhetjük el, hogy a végeredmény tartós legyen. A strapabíróság mellett fontos a megfelelő hőtárolás is, aminek érdekében a csempék anyagába samottőrleményt keverünk. Minden csempénk kézzel készül. Évszázados, préseléses technikát használunk, amely már számtalanszor bizonyított. Az így készült kályhacsempe temérdek újrarakást kibír, élettartama évtizedekben mérhető.

Egyedi termékeket is gyártunk, amelyeket az Ön elképzelései alapján tervezünk meg. Kis szériában is vállaljuk a csempék elkészítését. Ha csupán néhány különleges darabra van szüksége, nyugodtan ránk bízhatja a munkát.

Mivel a cserépkályha csempe is nálunk készül, a garancia nemcsak a kályha építésére vonatkozik, hanem kiterjed a csempékre is.

Az oldal feltöltés alatt, egyedi mázainkat, színválasztékunkat megtekintheti személyesen bemutatótermünkben.
(Esztergom, Kiss János út 82.)

Időpont-egyeztetés a következő telefonszámokon:

+36 20 77 79 353
+36 33 413 736
Vagy e-mailben:
idill@vnet.hu

Néhány kályhacsempe kínálatunkból:

kályhacsempe, szögletesíves kályhacsempecserépkályha csempekályhacsempe sarokelemcsempe kályháhozcserépkályha burkolategyedi cserépkályha csempekályha csempézéshezfehér kályhacsempecsempe burkolatokkályhaborításhozkályhaépítéshez csempékkályhacsempékcserépkályhához való csempékegyedi csempékegyedi burkolat, csempecserépkályhához mázas csempedíszes csempecserépkályha építéshez burkolatválasszon kályhacsempéinkbőlegyedi cserépkályhákhozkályha díszítés csempévelburkolatok kályhákhozcserepek, csempékcsempe samottőrleménnyelsamottos kályhacsempékerősített anyagú cserépkályha csempekályhacsempék több színben iskézzel készített cserépkályha csempecsempézzen velünkkályhacsempe választékhőtárolós csempékcserépkályhához való csempe burkolatoksamottőrleménnyel készült kályhacsempék